Infosauga

Nemokamas hostingas!
Akcija klientams!

Hostingas
Vieta svetainei -1000 MB
Duomenų srautas - 100 GB
Vieta el. paštui - 7 GB
0 € / mėn
Dedikuoti VPS, VDS serveriai
VPS VDS - dedikuoti serveriai
Ypač stabilus XEN hostingas,
VPS serveriai, VDS serveriai
už neįtikėtinai mažą kainą
nuo 7 € / mėn

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Nemokami puslapiaiNemokami tinklapiaiNemokami tinklalapiaiNemokamos svetainėsNemokamos svetainesNemokamas tinklapis
Esame IT sistemų ir EMOKYMŲ darbuotojų kvalifikacijos kėlimo profesionalai: kuriame kursus, mokome darbuotojus, konstruojame, programuojame, administruojame.
- Veikiame 17 metų
- Klientai - tiek smulkios, tiek stambiausios Lietuvos ir užsienio įmonės
- Naudojame naujas technologijas sumažinančias paslaugų kainas
- Įvykdėme šimtus projektų, milijonai žmonių aplankė mūsų IT sistemas
- Teikiame patikimas, stabilias paslaugas nešančias pelną Jūsų verslui
IT sistemų programavimas pagal specifinius įmonės poreikius
El. dokumentų, CRM, užduočių, rezervacijų valdymo sistemos
Darbuotojų mokymo ir kvalifikacijos kėlimo sistemos
Resursų valdymo sistemos - ERP
Resursų valdymo sistemos (ERP - Enterprise Resource Planning). ERP sistema skirta valdyti įmonės viduje vykstančius procesus. Ji reikalinga komercijos, personalo, marketingo, kokybės, bendrųjų ūkio reikalų, buhalterijos, finansų ir kt. skyriams. Resursų valdymo sistema padeda patogiai valdyti duomenų srautus, matyti realiu laiku vykstančius procesus, keistis informacija.

Kodėl vertėtų įsigyti resursų valdymo sistemą?
Nes operatyvumas priimant sprendimus leis pranokti konkurentus. Tikslūs naujausi įmonės veiklos duomenys, klientų nuolat kintančių poreikių analizė leidžia operatyviai priimti teisingus verslo sprendimus, sutrumpinti naujų produktų pristatymo rinkai terminus bei parduoti daugiau ir brangiau. Visą tai tik maža dalis resursų valdymo sistemos galimybių.

Optimizuoti procesai lems didesnį pelningumą
Optimizuojant organizacijos procesus resursų valdymo sistema leidžia gauti reikiamas verslo duomenų ataskaitas ir stebėti visą sistemą, taip pat ERP leidžia surasti „siauriausias“ įmonės vietas – apribojimus, nusakančius visos organizacijos pralaidumą. Turint ERP ataskaitas galima sėkmingai išnaudoti esamų apribojimų pajėgumus ir taip pagerinti įmonės pelningumą be papildomų investicijų, o tik pertvarkant vidinius procesus.

Išteklių suvaldymas lems daugiau apyvartinių lėšų
Vertingos ataskaitos leidžia planuoti ir kontroliuoti bendrovės išteklius, investicijas, kontroliuoti sąnaudas ir jas mažinti. Su resursų valdymo sistema bus išvengta atsargų ir produkcijos pertekliaus arba trūkumo, neefektyvių investicijų, įmonė disponuos daugiau apyvartinių lėšų.

Procesų standartizavimas laiduos didesnį efektyvumą
Resursų valdymo sistemos pagalba gaunami veiklos duomenys leidžia priimti sprendimus, kaip kuo labiau standartizuoti procesus atsisakant visos nebūtinos, vertės nekuriančios veiklos. Resursų valdymo sistema įgalina darbuotojus daryti tik tai ir tik tiek, kas reikalinga siekiant kokybiško rezultato ir tenkinant kliento poreikius. ERP pagalba tinkamai sutvarkius procesus bus išvengta tiek prastovų, tiek darbo dubliavimo.




Užklausa
Reikia daugiau informacijos?
Užduokite mums klausimą.



Susijusios paslaugos: