Infosauga

Nemokamas hostingas!
Akcija klientams!

Hostingas
Vieta svetainei -1000 MB
Duomenų srautas - 100 GB
Vieta el. paštui - 7 GB
0 € / mėn
Dedikuoti VPS, VDS serveriai
VPS VDS - dedikuoti serveriai
Ypač stabilus XEN hostingas,
VPS serveriai, VDS serveriai
už neįtikėtinai mažą kainą
nuo 7 € / mėn

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Nemokami puslapiaiNemokami tinklapiaiNemokami tinklalapiaiNemokamos svetainėsNemokamos svetainesNemokamas tinklapis
Esame IT sistemų ir EMOKYMŲ darbuotojų kvalifikacijos kėlimo profesionalai: kuriame kursus, mokome darbuotojus, konstruojame, programuojame, administruojame.
- Veikiame 17 metų
- Klientai - tiek smulkios, tiek stambiausios Lietuvos ir užsienio įmonės
- Naudojame naujas technologijas sumažinančias paslaugų kainas
- Įvykdėme šimtus projektų, milijonai žmonių aplankė mūsų IT sistemas
- Teikiame patikimas, stabilias paslaugas nešančias pelną Jūsų verslui
IT sistemų programavimas pagal specifinius įmonės poreikius
El. dokumentų, CRM, užduočių, rezervacijų valdymo sistemos
Darbuotojų mokymo ir kvalifikacijos kėlimo sistemos
Pašto serveris
Jūsų įmonė nori siųsti ir gauti el. pašto žinutes bei turėti elektroninius adresus pvz: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai , Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai , Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai ir kt. Vadinasi įmonei reikalingas elektroninio pašto serveris ( mail serveris ). Jei turite keletą darbuotojų, pašto serverio paslaugą galite įsigyti pas mus nemokamai prie paslaugos "Nemokami puslapiai su turinio valdymo sistema" arba už keliasdešimt litų iš kitos talpinimo (hostingo) kompanijos. Tačiau jei darbuotojų skaičius įmonėje viršija 50 darbuotojų pašto serveris ( mail serveris ) pareikalaus daugiau išlaidų. Tokiu atveju pašto serverio įsigijimas ir pastatymas Jūsų įmonės patalpose padėtų sutaupyti ir leistų naudoti daugiau vietos pašto serverio elektroninėm dėžutėm. Pašto serveris ( mail serveris ) taip pat būtų valdomas per paprasta grafinį valdymo pultą.

Dažna įmonė pasiūlys komercinės įrangos variantą. Pašto serveris ( mail serveris ) gali būti įdiegtas pasirinkus mokamą operacinę sistemą. Taigi kainuotų operacinė sistema, programinis pašto serveris ( mail serveris ), bei pašto serverio diegimas bei konfigūravimas. Tokiai komplektacijai reiktų įsigyti ir galingesni kompiuterį, serverį.

Mūsų elektroninio pašto serverio pasiūlymas:

  • Operacinė sistema Linux - nemokamai
  • Programinis pašto serveris ( mail serveris ) Postfix - nemokamai
  • Techninė įranga - paprastas kompiuteris

El. pašto sistema gali tapti ne tik priemone parašyti el. laišką, bet ir galingas komunikavimo su darbuotojais įrankis: bendri darbuotojų kalendoriai, užduotys, kontaktai ir kt. Šiuos darbuotojų atributus galite stebėti ne tik vidiniame įmonės tinkle, bet matyti bendrą informaciją ir nutolusiuose įmonės padaliniuose. Nuosavos elektroninio pašto sistemos yra daug saugesnės lyginant su viešomis el. pašto sistemomis, todėl visuomet galite būti ramūs, kad Jus pasieks saugūs ir tikslingos informacijos laiškai.



Užklausa
Reikia daugiau informacijos?
Užduokite mums klausimą.



Susijusios paslaugos: